Sikke en særlig søndag!

– Det var en uforglemmelig oplevelse søn. 1. oktober 2023, da vi i fællesskab hyldede Henrik Nordbrandt på en fyldt Saftstation i Damme med de tre digtere Søren Ulrik Thomsen, Thomas Boberg og Nicolaj Stochholm på scenen.

Det giver bare noget andet, når tre digtere sidder og taler om en fjerde skattet digter og deler deres betragtninger og glæde over hans liv og værk. Thomsen, Boberg og Stochholm delte ødselt deres vid og bid om Henrik Nordbrandt og hans digte med os.

De læste også egne favoritter fra Nordbrandts skat af digte op undervejs – og vi fik blandt andet i al tydelighed understreget, hvor rig en humor, der også er indlejret i Nordbrandt digte.

Channe Nussbaum har bearbejdet Nordbrandts tekster til musik og udover de fint afleverede sange med hendes trio, fik hun såmænd også gang i fællessang undervejs.
Som en understregning af den behagelige stemning, der prægede eftermiddagen.

Det var en samlingens dag, med mange ansigter fra Møn, men der kom også gæster langvejs fra for at mærke hyldesten. Alt i alt et fint og lovende samarbejde vi oplevede som arrangører sammen med Scene 1 og Verdenslitteratur på Møn. Bliver spændende at se, om det er noget, vi vender tilbage til.

Se foromtalen af arrangementet her

De tre digtere Nicolaj Stochholm, Thomas Boberg og Søren Ulrik Thomsen i samtale om Henrik Nordbrandt.
Sophus August Tuxen, Channe Nussbaum og Bjarke Kolerus på scenen i Saftstationen 1. oktober.
Der var helt udsolgt til hyldest-arrangementet.