Litteraturglæde

– Der findes mange slags smitte.

Onsdag 8. november 2023 blev vi begavet med en aldeles livgivende en af slagsen af Lea og Dennis!

Sikke en begejstring de to flittige formidlere af bøger, litteratur, sprog og fortællinger havde med til os. Og det virkede!

Virkningen var så varm, at vi måtte åbne vinduerne undervejs – og trodse det kolde efterårvejr.

Vi fik præsenteret rundt regnet 30 titler af stor forskellighed og mangfoldighed. Der blev da også noteret på livet løs blandt deltagerne og spurgt opfølgende ind til det ene og det andet.

Man kan sige meget, også om gode bøger, men nok ikke lige så meget som Lea Fløe Christensen og Dennis Jakob Rosenfeld.

De to yderst belæste og begejstrede freelancere var i topform efter tre hæsblæsende dage på Bogforum i den forgangne weekend, som var gået med interviews af forfattere og pasning af scener.
Det er sådan Lea og Dennis lever. Lea passer litteraturbar, er bibliotekar på højskole, underviser bibliotekarer m.m.  Dennis underviser, oversætter, passer comics-scene, laver podcasts og meget mere. Sammen laver de Litterært Inspirationsshow.  

Vi fik toenhalv time og rigelige doseringer af livgivende litteratur til de mørke måneder. Tak for det! Hvis du vil høre mere, kan du spørge Hanne fra Bog & Idé, Stege om hun har de valgte titler på hylderne. Ditto på Møn Bibliotek, der var flere gode bibliotekarer med på aftenen.

Se mere om arrangementet her