Leonora Christina Skov. Mandag d. 19. november 2018 kl. 19:30. Thorsvang Samlermuseum.

Forfatteraften med udgangspunkt i hendes erindringsroman “Den, der lever stille”.

Den er en af årets mest læste og omtalte romaner og har netop fået Martha Prisen 2018 på grundlag af en afstemning blandt læsere i hele Danmark.
Romanen er en stærk og gribende beretning om forfatterens barndom og opvækst og om hendes kamp for at finde sig selv som voksen. Den fortæller historien om den ensomme Christina, der gennem hele sin opvækst forgæves higer efter forældrenes kærlighed og anerkendelse. Den fortæller om en mor, som hun ikke følte sig elsket af, og om en opvækst hvor hun følte sig uønsket og forkert, en opvækst fyldt med bebrejdelser, kontrol, tavshed og skyldfølelse. Om en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og hvor far endelig ikke må blive vred.
Og om Christina, der vil være forfatter og som ung flytter til København for at finde sig selv som forfatteren Leonora, der springer ud som lesbisk, og derfor bliver totalt afvist af forældrene.

Efter moderens død i 2015 besluttede Leonora at skrive hele sin historie i romanen ”Den, der lever stille”.

Leonora Christina Skov er født i 1976 er mag.art. i litteraturvidenskab og psykologi. ”Den, der lever stille” er hendes sjette roman, og debuterede i 2003 med romanen ”Rygsvømmeren”.

Hendes foredrag om erindringsromanen trækker fulde huse hvor de afholdes. Det er derfor klogt at sikre sig billet i god tid.

Billetter: 100 kr. (unge under 25 ½ pris) købes/bestilles hos Bog & idé, Storegade 12, Stege: tlf. 55 81 53 33, mail:7792@bogpost.dk. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Der kan bestilles spisning som serveres fra kl. 18 på Samlermuseet, tlf. 40 46 91 46.

Vi modtager støte fra Statens Kunstfond og Vordingborg kommune.