Kirsten Pruzan Mikkelsen: “På Journalistikkens Vinger”. Tirsdag d. 14. marts 2017 kl. 19:30. Thorsvang Samlermuseum, Stege.

product_thumbBilletter 80 kr. (unge under 25 ½ pris) købes/bestilles hos Bøger & papir, Storegade 12, Stege: tlf. 55 81 53 33, mail:7792@bogpost.dk Resterende billetter sælges ved indgangen.

Journalisten Kirsten Pruzan Mikkelsen har rejst og rapporteret fra alverdens brændpunkter i 35 år, og har skrevet engageret og indsigtsfuldt om udvikling, politik og kultur. Hun har mødt præsident Kennedy, og en ung sheik bin Laden, i Saudi Arabien. Hun har interviewet Dalai Lama og Moder Teresa i Indien. Hun har rapporteret fra guerilla-besat område i El Salvador, og meget andet. Hun har bl.a. arbejdet på, Weekendavisen, Søndags-B.T og Berlingske Tidende, hvor hun i 7 år var kronikredaktør; men hendes arbejdsmark har været den ganske verden.

Hun fortæller selv, at det tiltrækkende ved at være journalist er muligheden for at lære nyt, få et bredt udsyn, bevæge sig i den store verden og og beskæftige sig med det altfavnende og det medmenneskelige. Hun ville ikke ”skære hakkelse i døgnets rejsestald”. Hendes ”sind ville højere op, længere ud, dybere ned og oplevelserne skulle deles med læserne”, og det blev de.

Med udgangspunkt i alt dette, har hun skrevet erindringsbogen: ”På Journalistikkens Vinger”, og ud fra det vil hun fortælle.

Sammen med sin mand, professor emeritus Peter Pruzan, har hun tidligere udgivet bogen: ”Ledelse med visdom. Spirituelt baseret lederskab i virksomheder”, på engelsk i 2007 og på dansk i 2010. Hun har i øvrigt i mere end 25 år haft sommerbolig på Vestmøn.

Der kan bestilles spisning fra kl. 18 på Samlermuseet på tlf. 40 46 91 46.

Pruzan 2 ok